Σε αυτήν τη χώρα που κανείς δεν αναλαμβάνει ευθύνες και όλοι ψάχνουμε για άλλοθι, το βόλει και η οργάνωση του δεν θα μπορούσαν να αποτελούν εξαίρεση.Το ελληνικό βόλει (ανδρικό και γυναικείο) είναι πλέον εξαφανισμένο από των διεθνή χάρτη .Πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι που αποκλειστήκαμε απότην 12-άδα του ευρωπαικού? Κανείς δεν επιρρίπτει ευθύνες στους παίκτες ή τους προπονητές, τώρα. Αυτό μπορούσαν αυτό έκαναν. Δεν μπήκαμε στην 12 άδα. 4 ομάδες έμειναν έξω και μια από αυτές η Ελλάδα.
Αντί λοιπόν να αρχίσει μια ουσιαστική συζήτηση για το ελληνικό βόλει, από μηδενική βάση,-εκεί βρισκόμστε-γινόμαστε για ακόμη μια φορά μάρτυρες των γνωστών αυτάρεσκων πρακτικών. Αλέκο μου,Θανάση μου, μαζί θα προχωρήσουμε...
Για που ρε παιδιά?
Ας σοβαρευτούμε όλοι, όσοι εμπλεκόμαστε στο βόλει.
Δεν βλέπουμε ότι το βόλει εγκλωβίστηκε σε Αθήνα με κομπάρσο την Θεσσαλονίκη ?
Δεν βλέπουμε ότι η τακτική των ξένων θα μας αφανίσει ως χώρα από το χάρτη του βόλει?
Δεν βλεπουμε ότι οι υπάρχουσες εθνικές δεν έχουν καμμία προοπτική?
Δεν βλέπουμε ότι υπάρχει ένα τεράστιο κενό -από κάτω μας!!!- και ότι δεν υπάρχουν π.χ. ελληνίδες αθλήτριες ηλικίας 20-30 ετών?
Ποιός οδήγησε τα πράγματα εδώ.
Αλέκο μου, στον Ηρακλή μετά μανίας χρησιμοποιούσες ξένους έτοιμους παίκτες...
Ίδια τακτική και στις γυναικείες ομάδες.Μόλις δείτε κανένα ταλέντο από Δράμα, Λάρισσα, νησία, ορμάτε ...
Ποιός έλληνας προπονητής ανέδειξε έλληνα/ελληνίδα αθλητή/αθλήτρια?
Καμμία προστασία από την Ομοσπονδία για το επαρχιακό βολει, αν ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.
Οι μόνιμοι πρωταθλητές παίδων, είναι δυνατόν να μην ανέδειξαν ικανούς αθλητές? Με το νόμο των πιθανοτήτων να λειτουργούσαμε έπρεπε να έχουμε 3 δωδεκάδες έλληνες αθλητές παγκόσμιας κλάσης.
Που είναι, που χάθηκαν και γιατί αυτά τα παιδιά, Θανάση μου?
Να ξεκινήσουμε από την αρχή και δεν χρειάζονται φιλοσοφίες.
Ας αντιγράψουμε μια χώρα -όποια νά 'ναι- που πέτυχε.
Παναγιώτης Αθανασιάδης
Δράμα